Παχύσαρκο Παιδί, ο Διαβητικός του Μέλλοντος.

Η πρόληψη των καρδιομεταβολικών παθήσεων στα παχύσαρκα παιδιά αποτελεί επένδυση για την ίδια τους τη ζωή!

Παιδί

17/11/2015 17:30

Article_show_popup

To Iatrica, το πρωτοπόρο Πανελλαδικό Δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας, στα πλαίσια της επερχόμενης Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου) παρέχει σε ειδική τιμή τον προσυμπτωματικό έλεγχο για υπέρβαρα και παχύσαρκα παιδιά, για το χρονικό διάστημα από 23 Νοεμβρίου μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2015.

Η πρωτοβουλία αυτή ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ενημέρωση, έλεγχο και πρόληψη των καρδιομεταβολικών παθήσεων των νέων στη μετέπειτα ζωή τους.

Η παχυσαρκία, ειδικά η κοιλιακή παχυσαρκία αποτελεί έναν από τους υποκείμενους παράγοντες κινδύνου για το μεταβολικό σύνδρομο και καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό το ρόλο του σύγχρονου εργαστηρίου στον εξατομικευμένο υπολογισμό του κινδύνου μιας μοιραίας σχέσης της παχυσαρκίας, ειδικά της σπλαχνικής παχυσαρκίας με μεταβολικές διαταραχές.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία ελέγχου των παιδιών τους, η οποία γίνεται με μία απλή και ολιγόλεπτη αιμοληψία, τηλεφωνικά στο 210-3413460 (ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου από τις 10.00 έως τις 18.00).

Επιστροφή στην κατηγορία Παιδί

TOP

ΕΥΕΞΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ

  • Βρείτε ένα μέλος του δικτύου Iatrica στην περιοχή σας!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη φροντίδα για την υγεία σας, σε ατομικό ή/και οικογενειακό επίπεδο;