Αιμοληψία Κατ'οίκον- Σας σκεφτόμαστε...

Το Iatrica, το πρωτοπόρο Πανελλαδικό Δίκτυο ανεξάρτητων πιστοποιημένων Διαγνωστικών Ιατρείων, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ευπαθών ομάδων καθώς και ατόμων με ιδιαίτερα κινητικά προβλήματα, σας παρέχει τη νέα υπηρεσία «Αιμοληψία κατ΄οίκον».

Το ραντεβού κλείνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από την προηγούμενη ημέρα, καλώντας στην τηλεφωνική γραμμή 210-3413400, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 - 18.00 (αστική χρέωση). Ειδικοί επαγγελματίες σας ενημερώνουν για το πλησιέστερο ιατρείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει και για το ραντεβού της αιμοληψίας στο χώρο σας.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, ο ιατρός μικροβιολόγος του Δικτύου μας, σας ενημερώνει για την προετοιμασία των εξετάσεων και αναλαμβάνει τη λήψη αίματος καθώς και την παραλαβή βιολογικών δειγμάτων, εάν αυτό απαιτείται, από τον προσωπικό σας χώρο.

Η παράδοση των αποτελεσμάτων στα ιατρεία του Δικτύου μας γίνεται από τον ίδιο τον ιατρό μικροβιολόγο, ο οποίος σας παρέχει όλες τις απαραίτητες ιατρικές αξιολογήσεις και συζητά μαζί σας για την αντιμετώπιση της περίπτωσης που σας απασχολεί.

Η υπηρεσία «αιμοληψία κατ΄οίκον» χρεώνεται 5 Ευρώ (εντός της ακτίνας δράσης του ιατρείου).

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τον ιατρό μικροβιολόγο, μέλος του Δικτύου Iatrica που σας παρακολουθεί.

 

TOP

ΕΥΕΞΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ

  • Βρείτε ένα μέλος του δικτύου Iatrica στην περιοχή σας!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη φροντίδα για την υγεία σας, σε ατομικό ή/και οικογενειακό επίπεδο;