• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

ΑΡΘΡΑ

iatrica

Το Iatrica, το πρωτοπόρο δίκτυο μικροβιολογικών και ακτινολογικών ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 28 Iουνίου 2014 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, συνάντηση ενημέρωσης των μελών του με θέμα τον “Aπολογισμό του 1ου Eξαμήνου 2014.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τα αντηλιακά είναι άχρηστα, αν δεν χρησιμοποιούνται σωστά: Θα πρέπει να εφαρμόζετε το αντιηλιακό σας 20 με 30 λεπτά πριν βγείτε έξω, σε κάθε σημείο του σώματος που εκτίθεται στον ήλιο. Θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ευαίσθητες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ο αυξανόμενος αριθμός των ασθενών σε όλο τον κόσμο οι οποίοι είναι ευαίσθητοι στη δράση της γλουτένης μέσω της διατροφής, χωρίς ενδείξεις κοιλιοκάκης (CD) ή αλλεργίας εκ σίτου (WA) συνέβαλε στην παραδοχή ότι «μπορεί να υπάρχει» ένα νέο σύνδρομο σχετιζόμενο με τη γλουτένη που ορίζεται ως μη κοιλιακή ευαισθησία στη γλουτένη (NCGS).

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η κοιλιοκάκη είναι μια πολυπαραγοντική , ανοσολογικά επαγόμενη χρόνια εντεροπάθεια, που πυροδοτείται από ήδη γνωστό, τυποποιημένο περιβαλλοντικό παράγοντα, τη γλουτένη (πρωτεΐνη αποθήκευσης για το σιτάρι, το κριθάρι και σίκαλη), που επηρεάζει κυρίως το λεπτό έντερο σε άτομα με γενετική προδιάθεση.

Διαβάστε περισσότερα