Έρευνα του πανεπιστημίου του Λονδίνου
Διαβάστε περισσότεραΤα χαμηλά επίπεδά της δυσχεραίνουν την απώλεια
Διαβάστε περισσότεραH μικροχλωρίδα των παχύσαρκων και των ατόμων με φυσιολογικό βάρος διαφέρει. Ίσως η σύνδεση αυτή, εφόσον διερευνηθεί και κατανοηθεί πλήρως, να προσθέσει έναν ακόμη σύμμαχο στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
Διαβάστε περισσότεραΤο αλάτι όταν καταναλώνεται σε υψηλές ποσότητες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας, όπως υπέρταση, ενώ έχει σχετιστεί και με διάφορες μορφές καρκίνου όπως καρκίνος του παχέως εντέρου.
Διαβάστε περισσότερα