• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

ΑΡΘΡΑ

iatrica

Παρόλο που ο διαβήτης βρίσκεται σε έξαρση, πολλοί από όσους υποφέρουν από την καθημερινή "συντροφιά" του θα μπορούσαν να τον έχουν αποφύγει. Και όχι με κάποιο εξειδικευμένο τρόπο, αλλά ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές που αφορούν τον τρόπο ζωής τους.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Με το καλοκαίρι να μπαίνει για τα καλά και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, τα συμπτώματα της ακμής μπορεί να γίνουν εντονότερα. Και επειδή σε κανέναν δεν αρέσει να κυκλοφορεί στην παραλία και στα καλοκαιρινά μπαράκια με σημάδια στο πρόσωπο, ας δούμε τι περνά από το χέρι μας, για να τα περιορίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Μια νέα φινλανδική επιστημονική έρευνα προβάλλει την υγιεινή διάσταση της σκανδιναβικής διατροφής, της λεγόμενης «Δίαιτας Νόμα», η οποία επίσης έχει να εμφανίσει «διαπιστευτήρια» όσον αφορά τη μείωση της χοληστερόλης, αν και σε μικρότερο βαθμό από τη μεσογειακή δίαιτα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Πρωτοποριακή θεραπεία» χαρακτήρισε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) το υπό έρευνα μονοκλωνικό αντίσωμα obinutuzumab, κατά της Χρόνιας Λεμφοκυτταρικής Λευχαιμίας, αφού σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης φάσης ΙΙΙ CLL11, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εξέλιξης της νόσου ή θανάτου.

Διαβάστε περισσότερα