• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Υγεία & Επιστήμη

iatrica

Παρ’ ότι η Άνοιξη βαδίζει προς το τέλος και το Καλοκαίρι πλησιάζει οι εποχιακές αλλεργίες δεν λένε να υποχωρήσουν. Αντιθέτως, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα, εμφανίζουν αύξηση και τα κρούσματα ολοένα και γίνονται περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ο καρκίνος του θυρεοειδούς (ΚΘ) είναι ο πιο γρήγορα αυξανόμενος καρκίνος στον κόσμο και ο πιο συχνός ενδοκρινικός όγκος. Ενδεικτικά το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των Η.Π.Α ανέφερε 37.200 νέα περιστατικά ΚΘ το 2009 και αναμένεται ο αριθμός αυτός να είναι αυξημένος για το 2010 και για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μία πολύ συνηθισμένη πάθηση, καθώς αφορά στο 1/4 του πληθυσμού. Η αιτία της είναι η υπεραντίδραση του οργανισμού σε κάποιες ουσίες, με συνήθεις 'υπαίτιους' ορισμένα φυτά. Πόσο αλήθεια, όμως, είναι ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο την άνοιξη και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι οι σκέψεις των ανδρών με γρήγορη εκσπερμάτιση κατά την ερωτική πράξη; Πολλοί πιστεύουν πως οι άνδρες με γρήγορη εκσπερμάτιση εστιάζουν υπερβολικά στην προσωπική τους ηδονή, αδιαφορώντας για την ευχαρίστηση της γυναίκας.

Διαβάστε περισσότερα