• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

«Εθισμένοι» στα φάρμακα είναι οι Έλληνες όπως προκύπτει από νέα μελέτη, καθώς ένας στους τέσσερις λαμβάνει συνταγογραφούμενα φάρμακα, χωρίς ωστόσο να έχει συμβουλευτεί τον γιατρό του, ενώ σε ποσοστό 8% λαμβάνουν ιατρικές οδηγίες από τους φίλους τους και έπειτα κατευθύνονται στο φαρμακείο της γειτονιάς για να γεμίσουν το…καλάθι τους.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Αναστέλλουν οι ιδιώτες γιατροί τις συμβάσεις τους με το Ταμείο των Δημοσίων Υπαλλήλων (ΟΠΑΔ), εξ’ αιτίας των ανεξόφλητων χρεών. Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες, οι οποίοι θα αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους την ιατρική επίσκεψη και εν συνεχεία να απευθύνονται στο Ταμείο τους με τα σχετικές αποδείξεις.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η ετήσια επιβάρυνση του ΙΚΑ από τις συντάξεις-«μαϊμού» υπολογίζεται σε 300 εκατομμύρια ευρώ, όπως είπε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

'Η Κοινωνική Ασφάλιση και η Περίθαλψη είναι από τα πρώτα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα’, τόνισε η Ελένη Σπανοπούλου, Πρόεδρος του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. και της Ο.Α.Τ.Υ.Ε. (Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδας), σε ομιλία της σε Διεθνές Συνέδριο για την Κοινωνική Ασφάλιση στο Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα