• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Επείγον αίτημα προς όλες τις κυβερνήσεις της ΕΕ να αναλάβουν συντονισμένες δράσεις για τη βελτίωση της φροντίδας των πρόωρων βρεφών και των νεογέννητων στα κράτη μέλη, συνυπέγραψε η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον» κατά τη διάρκεια προώθησης της Λευκής Βίβλου του EFCNI για την Υγεία της Μητέρας και του Νεογνού...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τριπλασιάστηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια οι θάνατοι στις ΗΠΑ, που οφείλονται σε συνταγογραφημένα οπιοειδή αναλγητικά, ξεπερνώντας τους θανάτους που προκλήθηκαν από υπερβολική δόση κοκαΐνης και ηρωίνης, σύμφωνα με επίσημη έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ερμητικά κλειστές είναι οι πόρτες των φαρμακευτικών εταιρειών σε ό,τι αφορά την πρόσληψη προσωπικού. Σύμφωνα με τα στοιχεία νέας μελέτης, η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει το κλάδο να κλειδώνει στα συρτάρια τα βιογραφικά που αποστέλλουν οι ενδιαφερόμενοι, ενώ παράλληλα δρομολογούνται επιπλέον απολύσεις.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Σημαντική τάση αύξησης των αναγκών για φροντίδα υγείας καταγράφεται στα νοσοκομεία της χώρας συνεπεία της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Υγιεινής, Κοινωνικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Αλέξη Μπένο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η κατάχρηση υλικών -όπως είναι τα στεντ και τα υλικά αρθροπλαστικής – στις ιδιωτικές κλινικές φούσκωναν δραματικά τους λογαριασμούς των ασφαλισμένων του Ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων (ΟΠΑΔ).

Διαβάστε περισσότερα