• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των Ελλήνων έχει η κρίση χρέους που πλήττει την χώρα, καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκτονιών, ενώ όλο και περισσότεροι στρέφονται στα ναρκωτικά και στην πορνεία και ραγδαία αύξηση παρατηρείται στα κρούσματα μόλυνσης με τον ιό HIV, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση βρετανών ερευνητών.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Το μεγάλο κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία από τα συσσωρευμένα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

‘Τιμές Τροφίμων: Από την Κρίση στην Σταθερότητα’ είναι το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Επισιτισμού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, και αποσκοπεί στο να διερευνηθεί η συνεχόμενη αύξηση των τιμών των τροφίμων και να γίνει ότι είναι δυνατό ώστε να μετριαστεί ο αντίκτυπός της για τους πιο αδύναμους οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Παγκόσμια Ημέρα κατά της Τυφλότητας) έχει καθιερωθεί ετησίως τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτώβρη προκειμένου να φωτίσει το παγκόσμιο πρόβλημα της μερικής ή ολικής τυφλότητας, καθώς και τις θεραπευτικές λύσεις για την αποκατάσταση της όρασης.

Διαβάστε περισσότερα