• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Η περίπτωση μιας νέας γυναίκας, η οποία γεννήθηκε με πολύ μικρή μήτρα και δυσπλαστικές γονάδες και πρόσφατα έγινε μητέρα υγιέστατου παιδιού θα παρουσιαστεί στο 8ο Συνέδριο για την Υγεία της Γυναίκας που θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου στην Κω.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

«Θερμό» Σεπτέμβριο στο χώρο της υγείας προαναγγέλλουν νοσοκομειακοί και ιδιώτες γιατροί, αντιδρώντας στην επικείμενη λειτουργία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) που έχει προγραμματιστεί από τα αρμόδια υπουργεία για την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά και στις συγχωνεύσεις νοσοκομείων.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οκτώ νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ θα λειτουργούν σε αντίστοιχα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης από τις αρχές του ερχόμενου μήνα και οι διοικήσεις των νοσοκομείων κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2011 τα νέα περιστατικά ξεπέρασαν τα 100 σε σχέση με το 2010, που είχαν καταγραφεί μόλις 14. Η ξεχασμένη μάστιγα του AIDS επιστρέφει στο προσκήνιο δυναμικά, καθώς τα τελευταία στοιχεία της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων μιλούν για «υγειονομική βόμβα», η οποία μέχρι το τέλος του χρόνου θα εκραγεί...

Διαβάστε περισσότερα