Σε υψηλά επίπεδα αναμένεται να φθάσει την Τρίτη η θερμοκρασία και θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Διαβάστε περισσότερα
Σε υψηλά επίπεδα αναμένεται να φθάσει την Τρίτη η θερμοκρασία και θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Διαβάστε περισσότεραΆλλα τρία νέα κρούσματα λοίμωξης με τον ιό του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκαν στη Θεσσαλία και την Αττική το τελευταίο 48ωρο. Έτσι, συνολικά ο αριθμός των επιβεβαιωμένων εργαστηριακά κρουσμάτων ανέρχεται σε δέκα - το πρώτο, για φέτος, κρούσμα καταγράφηκε στην περιοχή της Καρδίτσας την Τρίτη 26 Ιουλίου.
Διαβάστε περισσότεραΣε 24 νοσοκομεία σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη θα μπορούν οι χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα υποκατάστατων, να απευθύνονται από 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 2 Οκτωβρίου μπαίνει λουκέτο στον ΟΚΑΝΑ του Πειραιά.
Διαβάστε περισσότεραΤο Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ενημερώθηκε σήμερα για την εργαστηριακή διάγνωση τεσσάρων (4) νέων περιστατικών λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στις περιοχές Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Λάρισας και Μαραθώνα.
Διαβάστε περισσότεραΗ παγκόσμια παραγωγή εμβολίου κατά της εποχικής γρίπης αναμένεται να διπλασιαστεί, φτάνοντας τις 1,7 δισεκατομμύρια δόσεις το 2015, με 11 νέους παραγωγούς να δραστηριοποιούνται στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Διαβάστε περισσότερα