• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Ψεκασμούς στο Μαραθώνα πραγματοποίησε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), καθώς από τα 17 βεβαιωμένα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου σε όλη την Ελλάδα, τα 4 αφορούν την Αττική και συγκεκριμένα την περιοχή του Μαραθώνα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Σε υψηλά επίπεδα αναμένεται να φθάσει την Τρίτη η θερμοκρασία και θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Άλλα τρία νέα κρούσματα λοίμωξης με τον ιό του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκαν στη Θεσσαλία και την Αττική το τελευταίο 48ωρο. Έτσι, συνολικά ο αριθμός των επιβεβαιωμένων εργαστηριακά κρουσμάτων ανέρχεται σε δέκα - το πρώτο, για φέτος, κρούσμα καταγράφηκε στην περιοχή της Καρδίτσας την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Σε 24 νοσοκομεία σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη θα μπορούν οι χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα υποκατάστατων, να απευθύνονται από 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 2 Οκτωβρίου μπαίνει λουκέτο στον ΟΚΑΝΑ του Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ενημερώθηκε σήμερα για την εργαστηριακή διάγνωση τεσσάρων (4) νέων περιστατικών λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στις περιοχές Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Λάρισας και Μαραθώνα.

Διαβάστε περισσότερα