Το σταφύλι είναι ο καρπός του αμπελιού. Το αμπέλι αλλιώς ονομάζεται και κλήμα (Vitis Vinifera), είναι αναρριχητικό φυτό και προιόντα του ο μούστος, το κρασί...
Διαβάστε περισσότεραΜε λιγοστές θερμίδες ανά μερίδα, με ατέλειωτα θρεπτικά συστατικά και πολλαπλά οφέλη για την υγεία, φρούτα και λαχανικά πρέπει να κατέχουν περίοπτη θέση στο τραπέζι μας.
Διαβάστε περισσότεραΔύο μήλα την ημέρα τον καρδιολόγο κάνουν πέρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις γυναίκες.
Διαβάστε περισσότεραΤα αναψυκτικά με ζάχαρη μπορεί να είναι πιο επιβλαβή απ’ όσο νόμιζαν έως τώρα οι ειδικοί.
Διαβάστε περισσότεραΟ περιορισμός του άλατος σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα, όπως το μπέικον, το ψωμί και τα δημητριακά για πρωινό, μπορεί να ελαττώσει τον κίνδυνο αναπτύξεως καρκίνου στο στομάχι...
Διαβάστε περισσότερα