Μία ουσία που υπάρχει στα πορτοκάλια, τα γκρέιπ φρουτ και άλλα εσπεριδοειδή μειώνει τον κίνδυνο ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου, αναφέρουν αμερικανοί ερευνητές.
Διαβάστε περισσότεραΟ ΕΦΕΤ, με αφορμή τις ημέρες της Σαρακοστής και θέλοντας να διαφυλάξει την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού από την κατανάλωση τροφίμων που δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας ή/και είναι μη αποδεκτά ποιοτικά...
Διαβάστε περισσότεραΗ κατανάλωση τουλάχιστον 3 μερίδων ψαριού την εβδομάδα, μπορεί ενδεχομένως να μειώσει τον κίνδυνο μιας γυναίκας να εμφανίσει ορισμένα είδη πολυπόδων του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Διαβάστε περισσότεραΆνθρωποι που καταναλώνουν αναψυκτικά διαίτης καθημερινά μπορεί ενδεχομένως να έχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.
Διαβάστε περισσότεραΗ βιταμίνη D είναι μία λιποδιαλυτή βιταμίνη, απαραίτητη για την προαγωγή της υγείας. Εκτός από την συμβολή της στην οστική μάζα και την ενδυνάμωση των οστών, τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα υποδεικνύουν και άλλα οφέλη, όπως αντικαρκινική δράση και προστασία στην καρδιαγγειακή λειτουργία.
Διαβάστε περισσότερα