• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Διατροφή & Φυσική Κατάσταση

iatrica

Νερό!... Αγαθό που χωρίς την παρουσία του, δεν θα υπήρχαμε!.... τόσο πολύτιμο αλλά και τόσο χρήσιμο!.. Το νερό ίσως είναι το μοναδικό στοιχείο που όταν μπαίνει στον οργανισμό μας, δεν δίνει ενέργεια( θερμίδες), αλλά δίνει όλα τα πολύτιμα του στοιχεία!...Κάθε οργανισμός ο οποίος είναι ζωντανός, χρειάζεται νερό για να ζήσει.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η μελιτζάνα αναπτύχθηκε στην Ινδία και πρωτοκαλλιεργήθηκε στην Κίνα τον 5ο αιώνα πΧ. Στην Ευρώπη ήρθε τον 14ο αιώνα και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία, από όπου γρήγορα εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την ήπειρο. Εξ’αιτίας της πικρής γεύσης της άργησε να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και μέχρι τον18ο αιώνα τη χρησιμοποιούσαν ως διακοσμητικό.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι καθημερινοί ρυθμοί της σύγχρονης ζωής ωθούν τους περισσότερους ανθρώπους σε πολλές ώρες αφαγίας κατά την διάρκεια της ημέρας, μειωμένη φυσική δραστηριότητα λόγω καθιστικής φύσεως της εργασίας και κατάληξη σε ένα υπερφορτωμένο σε λιπαρά και θερμίδες βραδινό γεύμα...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τα αποτελέσματα μελέτης για τις διατροφικές συνήθειες σε επτά χώρες, που αναδεικνύει την αξία της κρητικής διατροφής και εξηγεί τη μακροβιότητα των Κρητικών, παρουσιάσθηκαν σε εσπερίδα, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, με θέμα την κρητική διατροφή, στα πλαίσια της 10ης Παγκρήτιας Αγροτικής - Εμπορικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου.

Διαβάστε περισσότερα