• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Γυναίκα

iatrica

Αυστραλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι άνθρωποι των οποίων οι μητέρες κάπνιζαν κατά την εγκυμοσύνη διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο καρδιακών διαταραχών, σε σχέση με άλλους των οποίων οι μητέρες δεν ήταν καπνίστριες στη διάρκεια της κύησης, σύμφωνα με μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ο στόχος της οδοντιατρικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι η παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών, χωρίς αυτές να προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις για τη μητέρα ή το αναπτυσσόμενο μωρό. Οποιαδήποτε εκτεταμένη θεραπεία θα πρέπει να αναβληθεί, όποτε είναι δυνατόν.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η πτώση του αριθμού των φυσιολογικών κυττάρων εξολοθρευτών, είδος κυττάρων του ανοσοποιητικού, ωριμάζει τις συνθήκες στον οργανισμό για να εξαπλωθούν υπάρχοντες όγκοι σε νέες περιοχές, αναφέρει νέα έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ένα ρητό λέει ότι 'πραγματικός φίλος είναι αυτός που κατανοεί το παρελθόν σου, πιστεύει στο μέλλον σου και σε αποδέχεται για αυτό που είσαι'. Η φιλία είναι μια σχέση μαγική που επιβεβαιώνει την ανάγκη της ανθρώπινης φύσης για συντροφιά και κοινωνικότητα. Μια σχέση που μπορεί να μας εξελίξει και να μας ολοκληρώσει.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Όταν οι γυναίκες δεν κατορθώνουν να κοιμηθούν καλά το βράδυ, την επόμενη μέρα έχουν την τάση να τσακώνονται με τον σύντροφό τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Αντιθέτως, τα προβλήματα ύπνου των ανδρών λίγο επηρεάζουν τη σχέση του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα