• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Παιδί

iatrica

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι στολισμένο με πολύχρωμα στολίδια, τα λαμπάκια φωτίζουντις νύχτες, οι άδειες κάλτσες περιμένουν να γεμίσουν με δώρα: τι άλλο θα μπορούσαν να ζητήσουν οι μπόμπιρες; Αυτές οι ημέρες είναι οι πιο χαρούμενες για τα παιδιά, που κάθε χρόνο ανυπομονούν να (ξανά) ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι νεαροί ενήλικες που γεννήθηκαν πολύ πρόωρα, αλλά χωρίς σοβαρές εγκεφαλικές επιπλοκές, ενδεχομένως να μην είναι εξίσου πνευματικά οξυδερκείς με τους συνομηλίκους τους, σύμφωνα με μικρή έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Neurology.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Στις μέρες μας, όπου τα σχόλια αναφορικά με την οικονομική κρίση αποτελούν το βασικό θέμα συζήτησης, τα παιδιά είναι πιθανό να τρομοκρατηθούν από τα όσα ακούνε γύρω τους. Λόγω αυτού, έχουν ανάγκη από υποστήριξη αλλά και διαβεβαίωση ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες η οικογένειά τους θα καταφέρει να βρει τη λύση.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ο 14χρονος Πάτρικ Φοξ θεωρεί τον εαυτό του τυχερό. Χρειάστηκε μόνο ένας χρόνος για να μάθει γιατί ήταν συνέχεια κουρασμένος, με την καρδιά του να χτυπάει γρήγορα, το σώμα του να πονάει ασταμάτητα, το κεφάλι του να πηγαίνει σχεδόν καθημερινά να σπάσει και τη σωματική του θερμοκρασία να αυξάνεται εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα