• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Παιδί

iatrica

Τα σχολεία τέλειωσαν ωστόσο πιστεύετε ότι ο μικρός – μικρή σας θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα στους βαθμούς. Μην θορυβηθείτε και αρχίσετε καλοκαιριάτικα να ψάχνετε για φροντιστήρια. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες απλές διατροφικές γνώσεις.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Το στρες που βιώνουν οι γονείς κατά τα πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών τους, μπορεί να αφήσει αποτυπώματα διαρκείας στα γονίδια των αγοριών και των κοριτσιών, σύμφωνα με καναδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Child Development.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα με τους ειδικούς να τονίζουν ότι όλο και μικρότερες είναι οι ηλικίες αυτών που έχουν διαγνωστεί να πάσχουν από ασθένειες που μεταδίδονται μέσω της ερωτικής επαφής.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Υπάρχουν πάνω από 3500 είδη φιδιών, αλλά ευτυχώς μόνο τα 200 περίπου είναι δηλητηριώδη. Για την Ελλάδα και την Κύπρο, το πιο γνωστό δηλητηριώδες φίδι είναι η οχιά. Από τα θύματα των δηλητηριωδών φιδιών ευτυχώς μόνο ποσοστό κάτω του 10% πεθαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τα παιδιά μπορεί να εκτίθενται σε λιγότερες διαφημίσεις ζαχαρωδών και λιπαρών τροφίμων στην τηλεόραση, ωστόσο τα σποτ αυτά εξακολουθούν να αποτελούν την πλειοψηφία των διαφημίσεων που βλέπουν τα παιδιά, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine.

Διαβάστε περισσότερα