• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Παιδί

iatrica

Το να πάμε διακοπές με το παιδί είναι δύσκολη υπόθεση. Για την επιλογή του προορισμού, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας κάποια βασικά, όπως το να επιλέξουμε ένα «οικογενειακό» μέρος, όπου το μικρό μας θα βρει όμοιούς του, μέρη για να διασκεδάσει (πάρκα-πλατείες-παιδότοπους)...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η παρακολούθηση της τηλεόρασης αποτελεί μια πολύ σημαντική και καθημερινή δραστηριότητα των παιδιών και των εφήβων. Σύμφωνα με μελέτες σε ανεπτυγμένες χώρες υπολογίζεται ότι παρακολουθούν κατά μέσο όρο 3 έως 4 ώρες τηλεόραση καθημερινώς.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι οξείες γαστρεντερίτιδες, που συνήθως εμφανίζονται στα παιδιά, αλλά μπορεί να ταλαιπωρήσουν αρκετά και τους ενήλικες, μπορεί να χαλάσουν τις διακοπές σας, καθώς τα συμπτώματά τους-κυρίως εμετοί και διάρροιες- είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, ακόμη και επικίνδυνα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Παιδιά ηλικίας μόλις 5 ετών μεταφέρονται στα νοσοκομεία πάσχοντας από νευρογενή ανορεξία ή βουλιμία - και πολλά χρειάζονται νοσηλεία επί εβδομάδες έως ότου μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, σύμφωνα με νέα, ανησυχητικά στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα