• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Απεργιακό μπαράζ σε νοσοκομεία, φαρμακεία και ΙΚΑ

Εβδομάδα ταλαιπωρίας για τους πολίτες, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων γιατρών, φαρμακοποιών και εργαζομένων στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ.

Εβδομάδα ταλαιπωρίας για τους πολίτες, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων γιατρών, φαρμακοποιών και εργαζομένων στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ.

Ειδικότερα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν ώς την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) αποφάσισε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Οι ενώσεις γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία θα προχωρήσουν την Τρίτη σε κατάληψη των γραφείων των διοικητών και των ταμείων των νοσοκομείων. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) θα συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία της Τετάρτης και της Πέμπτης. 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής με πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου και με απόφαση της Γενικής Συνελεύσεώς του, αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία της  Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2011.  Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

ΠΗΓΗ:health.in.gr