• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Με επίκεντρο τον ιατρό αλλά και τους επιστήμονες υγείας, ο Medisyn διοργανώνει το σεμινάριο «Εξωτερικός Ποιοτικός έλεγχος στο εργαστήριο: προετοιμασία, σφάλματα, ερμηνεία των αποτελεσμάτων και διορθωτικές κινήσεις».

Η συνεχής παρακολούθηση και εκπαίδευση στις σύγχρονες εξελίξεις και σε θέματα αιχμής της Εργαστηριακής Ιατρικής, αποτελούν επιτακτική ανάγκη για τους επιστήμονες όλων των Εργαστηριακών ειδικοτήτων. Ο MEDISYN συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη οργάνωση επιστημονικών σεμιναρίων προς επιμόρφωση των μελών και συνεργατών του, σας ανακοινώνει ένα νέο εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Εξωτερικός Ποιοτικός έλεγχος στο εργαστήριο: προετοιμασία, σφάλματα, ερμηνεία των αποτελεσμάτων και διορθωτικές κινήσεις».

Το σεμινάριο θα γίνει την Τετάρτη 18 Ioυνίου 2014, στις 19:30 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Αίθουσα «Νίκη».

Ως Εισηγητής θα παρευρεθεί ο Κος Αξαρλής Σταύρος, Μοριακός Βιοχημικός-Ιολόγος, Σύμβουλος Ποιότητας & Έρευνας MEDISYN, ενώ η Κα Κουσκούνη Ευαγγελία, Ιατρός-Βιοπαθολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Δ/ντρια Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών «Αρεταίειο» Νοσοκομείο και Επιστημονική Σύμβουλος MEDISYN θα είναι η συντονίστρια του σεμιναρίου.