• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Σπυροπούλου Αικατερίνη

Σπυροπούλου Αικατερίνη
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πλαστήρα 13
Βούλα
Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
2108991520
EMAIL
spyropoulou.aikaterini@iatrica.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 8:00 - 14:00

ΤΡΙΤΗ: 8:00 - 14:00

ΤΕΤΑΡΤΗ: 8:00 - 14:00

ΠΕΜΠΤΗ: 8:00 - 14:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8:00 - 14:00

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η ιατρός Αικατερίνη Σπυροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Βούλα Αττικής.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια υπηρέτησε, ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης στο πλαίσιο της τρίμηνης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, και στη συνέχεια στο περιφερικό ιατρείο Π.Ι Δαφνίου του νομού Λακωνίας.

Ειδικεύτηκε και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Μικροβιολογίας στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» καθώς και στο εργαστήριο ανοσολογίας και ιστοσυμβατότητας του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός».

Παράλληλα, παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και απόκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο με βαθμό «’Αριστα», εκπονώντας τη διπλωματική εργασία «Ο Μεταβολισμός του Μαγνησίου και οι Διαταραχές του» η οποία έχει εκδοθεί και ως μονογραφία του ΕΛΙΟΣ.

Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εργαστηριακή διάγνωση της οστεοπόρωσης, ήδη από τα χρόνια της ειδικότητάς της στο «Ασκληπιείο Βούλας» και συμμετείχε στην συγγραφική ομάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης (Ε.Λ.Ι.Ο.Σ)  για τις κατευθυντήριες γραμμές για την διάγνωση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα (2013).

Από το 2011, διατηρεί ιδιωτικό διαγνωστικό ιατρείο στη Βούλα πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και εκτελεί όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων (αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, ανοσολογικές, μικροβιολογικές, δείκτες οστεοπόρωσης).

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

image description

ΧΑΡΤΗΣ