• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Φωτοπούλου Νίκη

Φωτοπούλου Νίκη
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Βύρωνος 5
Τρίκαλα
Τρικάλων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
24310 26.810
EMAIL
fotopoulou.niki@iatrica.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 7:30 - 13:30

ΤΡΙΤΗ: 7:30 - 13:30

ΤΕΤΑΡΤΗ: 7:30 - 13:30

ΠΕΜΠΤΗ: 7:30 - 13:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7:30 - 13:30
Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή Πατρών. Υπηρέτησα στο αγροτικό ιατρείο Αγναντερού Καρδίτσης. Ειδικεύτηκα στην Ιατρική Βιοπαθολογία στα νοσοκομεία Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Παράλληλα εκπόνησα την διδακτορική μου διατριβή στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Μοριακή Επιδημιολογία πνευμονιοκοκκικών λοιμώξεων», την οποία και ολοκλήρωσα με Άριστα.

Μετεκπαιδεύτηκα στο Λονδίνο, στο Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (Colindale CPHL), με υποτροφία της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Μικροβιολογικών Εταιρειών (FEMS).

Από το Δεκέμβριο του 1998 διευθύνω το ιδιωτικό μου Βιοπαθολογικό Εργαστήριο στα Τρίκαλα, όπου εκτελούνται μικροβιολογικές, βιοχημικές, αιματολογικές και ανοσολογικές εξετάσεις. Το ιατρείο μου είναι μέλος του Δικτύου ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας Iatrica

Είμαι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής.

Είμαι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών ‘Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό’. Κατέχω το πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, στα Ανώτερα Θεωρητικά Μουσικής και σπουδάζω Αντίστιξη. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ