• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Παπαλάμπρου Δήμητρα

Παπαλάμπρου Δήμητρα
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ 194
ΑΘΗΝΑ
ΑΤΤΙΚΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
2105150444
EMAIL
papalamprou.dimitra@iatrica.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 7:00 - 15:00

ΤΡΙΤΗ: 7:00 - 15:00

ΤΕΤΑΡΤΗ: 7:00 - 15:00

ΠΕΜΠΤΗ: 7:00 - 15:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7:00 - 15:00

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Επιπλέον Παροχές Ιατρείου

  • Ανθρώπινη ζεστή συμπεριφορά
  • Προσωπική επαφή με κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά
  • Ταχύτατη εκτέλεση εξετάσεων
  • Αποστολή αποτελεσμάτων μέσω fax, email και σε μεμονωμένες περιπτώσεις κατ΄οίκον
  • Οικονομικά πακέτα εξετάσεων(προσφορές)

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δρ. Δήμητρα Παπαλάμπρου γεννήθηκε στην Κρήτη το 1959 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 1985 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κλούζ.  Το 1986 υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στα Βρέσθενα Λακωνίας, ενώ  το 1991 ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στη Βιοπαθολογία (Μικροβιολογία) στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Κατά την διάρκεια της ειδικότητας της υπηρέτησε στο Τμήμα  Κλινικής  Βιοχημείας, Εργαστηριακής Αιματολογίας, Μικροβιολογίας  και  Ανοσολογίας, συμμετέχοντας τόσο  στην εκπόνηση  ερευνητικών εργασιών όσο και σε πολλά σεμινάρια με παρεμφερές γνωστικό αντικείμενο. Το 1988 ξεκίνησε την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα «Επιδημιολογική μελέτη Κοαγκουλάση Αρνητικών Σταφυλοκόκκων απομονωθέντων από φλεβοκαθετήρες νοσοκομειακών  ασθενών».

Ένα χρόνο αφότου ολοκλήρωσε την  εκπαίδευσή της ως Μικροβιολόγος, πήρε τον τίτλο της διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό “Άριστα”. Από 1993 έως το 1997 υπηρέτησε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Εδρα της Μικροβιολογίας ως εξωτερικός  μεταδιδακτορικός  συνεργάτης- ερευνητής.  Το διάστημα αυτό επικεντρώθηκε στην έρευνα  της συμβατικής και μοριακής  μυκητολογίας, συμμετέχοντας  στη  συγγραφή  εργασιών αναφορικά με την  απομόνωση μυκήτων Candida από εν τω βάθει μυκητιάσεις σε ανοσοκατασταλμένους ασθενείς (καρκινοπαθείς, φορείς HIV). Την ίδια περίοδο ασχολήθηκε με την εφαρμογή μεθόδων μοριακής μυκητολογίας (PCR, PFGE, CHEF), όπως και με τη μελέτη για τη δοκιμασία  ευαισθησίας  των  μυκήτων στα αντιμυκητιασικά  φάρμακα. Κατά την  υπηρεσία  της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπαίδευσε φοιτητές Ιατρικής και παρέδωσε μαθήματα Μυκητολογίας σε τεχνολόγους ιατρικών εργαστηρίων στην Υγειονομική Σχολή Αθηνών, συμμετέχοντας παράλληλα σε σεμινάρια Ιατρικής Μυκητολογίας και Μικροβιολογίας ως ομιλήτρια και ως ακροάτρια. Την ίδια περίοδο συνεργάστηκε με το Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» πετυχαίνοντας την απομόνωση και τυποποίηση μυκήτων (δερματοφύτων) από κλινικά δείγματα.

Από το 1992 μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη του Μικροβιολογικού  Διαγνωστικού  Ιατρείου, το οποίο στεγάζεται  σε νεοκλασικό κτίριο κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Το Μικροβιολογικό Διαγνωστικό Ιατρείο παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, καθώς διαθέτει άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εφαρμόζει  καθημερινά εσωτερικό ποιοτικό έλεγχο και συμμετέχει σε επίσημους εξωτερικούς ελέγχους και διαθέτει  ISO.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimageimageimageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ