• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Ευθυμίου Χρήστος

Ευθυμίου Χρήστος
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αριστοτέλους 3
Σέρρες
Σερρών
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
efthimiou.christos@iatrica.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 7:00 - 13:30

ΤΡΙΤΗ: 7:00 - 13:30

ΤΕΤΑΡΤΗ: 7:00 - 13:30

ΠΕΜΠΤΗ: 7:00 - 13:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7:00 - 13:30

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.ή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Εξετάσεις που διενεργούνται:

  • Μικροβιολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές
  • Δείκτες: καρκινικοί, ηπατίτιδας, AIDS
  • Γονιμότητας, στειρότητας
  • Επίπεδα φαρμάκων και τοξικών ουσιών Υπάρχει δυνατότητα για αιμοληψίες κατ' οίκον καθημερινά, καθώς επίσης και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, κατόπιν ραντεβού, ενώ υπάρχει και σύμβαση με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥ IATRICA διατηρεί μικροβιολογικό εργαστήριο, από το 2008, στις Σέρρες, το οποίο παρέχει πλήρες φάσμα εξετάσεων αίματος και άλλων βιολογικών υλικών (μικροβιολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, καλλιέργειες, ανοσολογικές, γονιμότητας, προγεννητικές, αλλεργιολογικές, καρκινικοί δείκτες κ.τ.λ.).
Με γνώμονα την άρτια επιστημονική κατάρτιση και την υψηλή εξειδίκευση, παρέχονται εγγυημένα και έγκυρα τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ