• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Χαριτάκης Αλέξανδρος

Χαριτάκης Αλέξανδρος
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Κατεχάκη 4
Ηράκλειο Κρήτης
Ηρακλείου
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
2810220247
EMAIL
charitakis@iatrica.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 7:00 - 13:30

ΤΡΙΤΗ: 7:00 - 13:30

ΤΕΤΑΡΤΗ: 7:00 - 13:30

ΠΕΜΠΤΗ: 7:00 - 13:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7:00 - 13:30

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αλέξανδρος Χαριτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο      και είναι παντρεμένος με την Οδοντίατρο Εβελίνα Αχιλλέως.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Padova (Ιταλίας) με βαθμό «Λίαν Καλώς» και απέκτησε την ειδικότητα της Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως Σμηνίας Ιατρός στο Τυμπάκι Ηρακλείου και την υπηρεσία υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Είναι κάτοχος Τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης με βαθμό «Άριστα» (Master στη Δημόσια Υγεία με εξειδίκευση στα Λοιμώδη Νοσήματα).

Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στην «Κλινική Διατροφή» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης συμμετέχει με ανακοινώσεις σε Ιατρικά Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ είναι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας και του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn.

Το Μάρτιο του 2014 ίδρυσε Διαγνωστικό Εργαστήριο στο Ηράκλειο το οποίο ανήκει στο Δίκτυο Ιατρείων Πιστοποιημένης Φροντίδας iatrica.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ