• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Αραμπατζή Στεργιανή

Αραμπατζή Στεργιανή
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Παναγούλη 13
Νάουσα
Ημαθείας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
s.arampatzi@yahoo.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 07:00 - 16:00 & 18:00- 20:00 

ΤΡΙΤΗ: 07:00 - 16:00 & 18:00- 20:00 

ΤΕΤΑΡΤΗ: 07:00 - 16:00 & 18:00- 20:00 

ΠΕΜΠΤΗ: 07:00 - 16:00 & 18:00- 20:00 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 07:00 - 16:00 &18:00- 20:00 

ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00- 14:00

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Το μικροβιολογικό εργαστήριο δέχεται και εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών ασφαλιστικών οργανισμών. Συνεργάζεται επίσης με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Στέλλα Αραμπατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα. Είναι κόρη του Ιωάννη Αραμπατζή και της Ευαγγελίας Αραμπατζή. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο της Νάουσας, αριστούχος και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Σιένας Ιταλίας από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό 8.3 “Λίαν Καλώς”.

Ειδικεύθηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο Γ.Ν.Κοζάνης «Μαμάτσειο» και στο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Α.Π.Θ στη Νανοτεχνολογία και Νανοεπιστήμες καθώς και κάτοχος Διπλώματος Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Αυτήν την περίοδο είναι Υποψήφιος Διδάκτωρας στον Τομέα Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ και Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ.

Έχει συμμετάσχει με αναρτημένες εργασίες και ελεύθερες ανακοινώσεις σε πολλά ελληνικά και συνέδρια του εξωτερικού. Έχει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει μετεκπαιδευθεί με υποτροφία από την Πανευρωπαική Eταιρεία Μικροβιολογίας (ESCMID - European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης (CHUV Lausanne Centre Hospitalier Universitaire). Έχει λάβει υποτροφίες για την συμμετοχή της σε συνέδρια του εξωτερικού και της Ελλάδας. Πολλές από τις εργασίες που έχει υποβάλει σε ελληνικά συνέδρια έχουν βραβευθεί.

Κατέχει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο ως εκπαιδευόμενη, αλλά και ως εκπαιδεύτρια.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοχημείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Εργαστηριακής Αιματολογίας & Αιμοδοσίας, της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος, της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Μυκητολογίας.

Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάουσας και εκπρόσωπος του Δήμου Νάουσας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.
Συμμετέχει σε διάφορους συλλόγους της πόλης της Νάουσας ενώ είναι μέλος στο Δ.Σ. του Ιδρύματος του Γηροκομείου της πόλης της Νάουσας. Είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νάουσας υπεύθυνη στα θέματα υγείας του τομέα κοινωνικής πολιτικής. 


image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ