• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Αρμακόλας Νικόλαος

Αρμακόλας Νικόλαος
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ελευθερίου Βενιζέλου 109
Αθήνα
Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
narmakolas@gmail.com
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 9:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00

ΤΡΙΤΗ: 16:00 - 21:00 

ΤΕΤΑΡΤΗ: 9:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00

ΠΕΜΠΤΗ: 16:00 - 21:00 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 16:00 - 21:00 

Υπηρεσίες - Κόστος

Απλή επίσκεψη και συνταγογράφηση 25€

Εξέταση κατ 'οίκον 50€


Συνεργασίες με νοσοκομεία/κλινικές

  • 1. Ιατρικό Αθηνών, Περιστερίου, Π. Φάληρο
  • 2. Mediterraneo
  • 3. Doctors Hospital


Οδηγίες πρόσβασης για το ιατρείο:

Το ιατρείο μου βρίσκεται κοντά στην εκκλησία Αγ. Παρασκευή.

Στάση τραμ Αγ. Παρασκευή


image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αρμακόλας Νικόλαος είναι ορθοπεδικός χειρουργός-τραυματολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. 

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή στο Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου με ειδικότητα στην Ορθοπεδική Χειρουργική και Τραυματολογία ενώ στη συνέχεια πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στην Ιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στο τμήμα "Μεταβολικά νοσήματα των οστών". Έκανε την διδακτορική του διατριβή στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα “Η χρήση του  πεπτιδίου Εc της ισομορφής IGF-1Ec, στην επισκευή χόνδρινων βλαβών.” (βαθμός Άριστα)

Έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης  στο ‘Ιατρικό Αθηνών’, Mediteraneo (στην περιοχη της Γλυφάδας) και ‘Λητώ’ (στην περιοχή της Καλαμάτας),ως Ορθοπεδικός στην κλινική ‘Υγεία’ Αμαρουσίου,ως Επιμελητής Β στο νοσοκομείο Καλαμάτας και ως Επιμελητής Γ  στο Κ.Α.Τ  Γενικό Νοσοκομείο Αττικής (στην Γ’ κλινική ) και στο τμήμα άνω άκρου και μικροχειρουργικής,στο τμήμα παιδορθοπαιδικής του Νοσοκομείου Παίδων Παν/της και Αγλαΐα Κυριακού και τέλος στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακόμη ως Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λειβαδιά και ως Στρατιωτικός Ιατρός στο Υγειονομικό Σώμα Ελληνικού Στρατού.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,Ηνωμένου Βασιλείου και Σουηδίας,έχει κάνει σειρά ομιλιών σε ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς και μια τηλεοπτική ομιλία. Τέλος έχει παρακολουθήσει εισηγηθεί η προεδρεύσει  σε πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων και συνεδρίων. 

τ


image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

image description

ΧΑΡΤΗΣ