• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Δρούγκας Θρασύβουλος

Δρούγκας Θρασύβουλος
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Θαλή Μιλησίου 13
Νέα Ερυθραία
Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
thrasyvoylos@gmail.com
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ:  17:00 - 21:00

ΤΕΤΑΡΤΗ: 17:00 -21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:00 - 19:00

Υπηρεσίες - Κόστος

Απλή επίσκεψη και συνταγογράφηση 25€


Συνεργασίες με νοσοκομεία/κλινικές

  • 1. Νοσοκομείο Υγεία 
  • 2. Μαιευτήριο Μητέρα 


Οδηγίες πρόσβασης για το ιατρείο:

Εντός πολυιατρείου "DOCTORS PLUS"


image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του  Πανεπιστημίου της Μπολώνια Ιταλίας.    Τον Οκτώβριο του 2002 έκανα την στρατιωτική μου θητεία  ως υγειονομικός ιατρός αρχικά στο νοσοκομείο 251 ΓΝΑ και στην συνέχεια στο 2ο ΚΕΠ Πάρνηθας. Μετά την λήξη της θητείας μου ξεκίνησα το αγροτικό μου στο Π.Ι. Μύλων Αργολίδας. Στο ίδιο διάστημα εργάστηκα ως ελεγκτής Ιατρός ΟΓΑ και Δημοσίου για τον Δήμο Αργολίδας και εφημέρευα για τον Χειρουργικό Τομέα του Νοσοκομείου Ναυπλίου μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2005.

Τον Ιούνιο του 2005 ξεκίνησα τη βασική χειρουργική εκπαίδευση στα πλαίσια της ειδικότητας του Ορθοπαιδικού στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του ΓΝΑ «ΚΑΤ»  όπου παρέμεινα μέχρι και τον Μάρτιο του 2006.

Τον Ιούλιο του 2007 συνέχισα την ειδίκευσή μου στην Ορθοπαιδική, στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μέχρι και τον Ιούλιο του 2008. Τον Οκτώβριο του 2008 συνέχισα την ειδικότητα στο νοσοκομείο ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2013 οπότε και πήρα τον τίτλο της  ειδικότητας του Ορθοπαιδικού.

Από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2014 εξειδικεύθηκα στις Αθλητικές Κακώσεις στον τμήμα «Αθλητικών Κακώσεων» του ΓΝΑ «ΚΑΤ» με υποτροφία από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία.

 Έχω πάρει μεταπτυχιακό με θέμα “Μεταβολικά νοσήματα των οστών» από την Ιατρική σχολή Αθηνών το 2014 και έχω παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και εργασιών ενώ έχω παρουσιάσεις και ανακοινώσεις σε διάφορα συνέδρια.

είμαι εξωτερικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Υγεία από το 2015 σε συνεργασία με τον ορθοπαιδικό κ.Βασίλη Φωτόπουλο (Ostoun.gr). Ασχολούμαστε με Αρθοσκοπήσεις γόνατος και ώμου, αντιμετώπιση καταγμάτων άκρων, αλλά και παραμορφώσεων άκρου πόδα . Είμαι επίσης εξωτερικός συνεργάτης του Μητέρα, της Ευρωκλινικής και Βιοκλινικής Αθηνών.

Διατηρώ ιδιωτικό Ιατρείο στην Νέα Ερυθραία στον Ιατρικό Πολυχώρο - Πολυιατρείο Doctors Plus όπου σε συνεργασία με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (Νευρολόγο, Αγγειοχειρουργό, Καρδιολόγο, Παθολόγο, Πλαστική χειρουργό κλπ) αλλά και πλήρες Μικροβιολογικό Εργαστήριο, υπέρηχο, ακτινογραφίες, μέτρηση οστικής πυκνότητας είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε το σύνολο των ιατρικών παθήσεων.

Συνεργάζομαι με όλες τις μεγάλες Ασφαλιστικές εταιρίες και είμαι στην διάθεση σας τόσο στο ιατρείο μου τα απογεύματα αλλά και για κατ'οίκον επισκέψεις όποτε υπάρξει ανάγκη.

Από το 2006 μέχρι και το 2018 υπήρξα επιστημονικός συνεργάτης της Εταιρείας διαχείρισης υπηρεσιών και προϊόντων υγείας Dialcare. Είμαι επίσης προϊστάμενος ιατρός στα νοσοκομεία Υγεία και Μητέρα για την ελεγκτική εταιρεία Accurate
image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimageimageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ