• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Κατσαβάκη Μαριάννα

Ειδικότητα: Οφθαλμίατρος
ΠΕΡΙΟΧΗ: Βύρωνας
Κατσαβάκη Μαριάννα
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Προύσσης 16
Βύρωνας
Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
mkatsavaki@gmail.com
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ


Η Μαρία Κατσαβάκη, χειρουργός οφθαλμίατρος, που εδρεύει στην Αθήνα-Βύρωνας, αποτελεί την βασική σας επιλογή για οποιοδήποτε οφθαλμολογικό πρόβλημα απασχολεί εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους.
Με πολύχρονη εμπειρία και άρτια εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, η κα Κατσαβάκη αναλαμβάνει κάθε είδους οφθαλμολογικό περιστατικό.

Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο της, όπου διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, η κα Κατσαβάκη πραγματοποιεί οφθαλμολογικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων έλεγχο καταρράκτη, γλαυκώματος, βυθοσκόπηση, ορθοπτική μελέτη, δοκιμασία χρωματικής αντίληψης κ.λπ.
Παράλληλα, πραγματοποιεί και οφθαλμολογικές επεμβάσεις όπως εγχείρηση καταρράκτη, ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις, αφαίρεση χαλαζία, κύστεων κ.ά.


image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με βαθμό λίαν καλώς. Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός για 15μήνες στο νομό Ιωαννίνων. Η κυρίως ειδίκευσή του έγινε στο Οφθαλμολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαίας Κυριακού την περίοδο 1997 – 1999. Συνεχίστηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Οφθαλμιατρείου Αθηνών από το 2000 εώς το 2002. Ειδικεύτηκε ειδικότερα σε τμήματα βυθού, φλουοροαγγειογραφίας, ηλεκτροφυσιολογίας, κερατοειδούς, στραβισμού, laser και γλαυκώματα.

Εργάζεται ως ιδιώτης οφθαλμίατρος από το 2004. Συμμετείχε και συμμετέχει σε πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων στο νοσοκομείο Παίδων, Οφθαλμιατρείο Αθηνών και στο νοσοκομείο ‘’Μητέρα’’. Από το 2006 εώς το 2010 εργάστηκε στο ΙΚΑ Νέας Ελβετίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδοοφθαλμολογίας και στραβισμού, της Ελληνικής Εταιρείας Στραβισμού, της Ελληνικής Εταιρείας Κερατοειδούς και της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

image description

ΧΑΡΤΗΣ