• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Καραγεώργος Γεώργιος

ΠΕΡΙΟΧΗ: Γέρακας
Καραγεώργος Γεώργιος
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ευρυτανίας 16
Γέρακας
ΑΤΤΙΚΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
INFO@GKARAGEORGOS.GR  
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ


Υπηρεσίες - Κόστος

Απλή επίσκεψη και συνταγογράφηση 25€


ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο ιατρός Γεώργιος Καραγεώργος, γεννήθηκε, στην Αθήνα . Σπούδασε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου μετά το πέρας της φοιτησής του έλαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Πανεπιστημιακή Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.Στην συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Γυναικολογική Ενδοσκόπηση (Λαπαροσκόπηση-Υατεροσκόπηση) στο St.Antonius Hospital της Γερμανίας. Στο τέλος της εξειδίκευσης του, ασχολήθηκε με την κολποσκόπηση και την πρόληψη του ιού HPV. Είναι μέλος της Ελληνικής εταιρίας Μαιευτήρων –Γυναικολόγων καθώς και εκπαιδευτής του Ελληνικού προγράμματος Μαιευτικού Επείγοντος (ALSO), όπου και έχει μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε πολλούς νεότερους συναδέλφους.

Στην Ελλάδα ασχολείται, με τους τομείς της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στους οποίους έχει αναγνωρισμένη εξειδίκευση, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου επιστημονικά τεκμηριωμένη περίθαλψη, προσαρμοσμένη στη ιδιοσυγκρασία και τον ρυθμό ζωής της κάθε ασθενούς ή εγκύου.

Το ιατρείο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές διαθέτει πλήρη μηχανοργάνωση, αρχειοθέτηση ασθενών και υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.Tο ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα της ιατρικής υψηλών προδιαγραφών για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία γυναικολογικών παθήσεων καθώς και την πλήρη παρακολούθηση μαιευτικών περιστατικών. Υπερσύγχρονο έγχρωμο μηχάνημα υπερήχων 3D-4D Philips HD11 XE (τετραδιάστατη απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο-real time) με επίπεδη οθόνη - κολποσκόπιo -ηλεκτροκίνητο κρεβάτι υπερήχων πολλαπλών χρήσεων - τρόλεϊ εργαλείων – κλίβανος ξηρής φάσεως νοσοκομειακού τύπου - λαβίδες βιοψίας – εξεταστικό κρεβάτι – χειρουργικά εργαλεία – πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου κτλ.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ