• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τασολάμπρου Χρυσούλα

Ειδικότητα: Γαστρεντερολόγος
ΠΕΡΙΟΧΗ: Ιωάννινα
Τασολάμπρου Χρυσούλα
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Χαρ. Τρικούπη 16
Ιωάννινα
Ιωαννίνων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ


Υπηρεσίες - Κόστος

Απλή επίσκεψη και συνταγογράφηση 25

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Τασολάμπρου Χρυσούλα (Σίσσυ) και είμαι ειδικός γαστρεντερολόγος. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα ιατρική στα Ιωάννινα μετά από την επιτυχή εισαγωγή μου με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πήρα πτυχίο το 2001 με βαθμό 8 και 19/72. Στη συνέχεια έφυγα από τα Ιωάννινα προκειμένου να ειδικευτώ επί 2 έτη στην παθολογία και τελικά στη Γαστρεντερολογία στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ».


Στις 20/12/2012 πήρα τον τίτλο της ειδικότητας της Γαστρεντερολογίας μετά από επιτυχή συμμετοχή μου στις εξετάσεις στις οποίες κατάφερα να διακριθώ στην πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων της εξεταστικής περιόδου Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα. Παράλληλα με την ειδίκευσή μου παρακολούθησα, στο 5ο Σχολείο Ηπατολογίας, ειδικά σεμινάρια για τη χορήγηση της καταστολής (μέθης) στην ενδοσκόπηση και την αντιμετώπιση των επιπλοκών αυτής (2011-2012), που πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος. Επιπλέον παρακολούθησα πολλά συνέδρια τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.


Επέστρεψα στη γενέτειρα μου, στα Ιωάννινα γεμάτη γνώσεις και ενθουσιασμό, προκειμένου να προσφέρω τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον τομέα μου και με φιλοδοξία να κάνω πιο προσιτή και φιλική στον κόσμο μια ειδικότητα που ακόμα αντιμετωπίζεται με άγχος και φόβο.


image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ