• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Σπυρόπουλος Παναγιώτης

Σπυρόπουλος Παναγιώτης
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λ. Αρτέμιδος 63
Άρτεμις
Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
info@endokrinologiko.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 17:30 - 20:30

ΤΡΙΤΗ: 10:00 - 12:30 

ΠΕΜΠΤΗ: 10:00 - 12:30 

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1969 και μεγάλωσα στου Ζωγράφου. Το 1987, μετά την ολοκλήρωση των μαθητικών μου υποχρεώσεων στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, μετακόμισα στα Γιάννενα για τις σπουδές μου στην Ιατρική. Εκεί είχα την τύχη να διδαχθώ από πολύ επιφανείς και διεθνούς φήμης Έλληνες επιστήμονες, όπως ενδεικτικά τους κ.κ. Γ. Καλλίστρατο, Χ. Μουτσόπουλο, Π. Σουκάκο, αλλά και από λιγότερο διάσημους μα εξίσου σημαντικούς δασκάλους, τα ονόματα όλων δεν είναι δυνατό να αναφέρω, αν και ξέρω ότι τους αδικώ. Ζητώ συγνώμη γι αυτό και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους.

Στο διάστημα της φοίτησής μου είχα την ευκαιρία να λειτουργήσω για ένα διάστημα σε στενή συνεργασία με το εργαστήριο πειραματικής φυσιολογίας το οποίο διηύθυνε τότε ο κος Καλλίστρατος και τώρα ο αντικαταστάτης του κος Α. Ευαγγέλου, μια εμπειρία η οποία πιστεύω ότι χαρακτήρισε το στίγμα μου στην άποψή μου περί της ιατρικής, καθώς το συγκεκριμένο εργαστήριο εδώ και 60 χρόνια περίπου παράγει σημαντικότατο και πρωτοποριακό ερευνητικό έργο, τεράστιας σημασίας για τη σημερινό επίπεδο γνώσης της ανθρωπότητας. Εκεί διδάχθηκα την επιστημονική μέθοδο διερεύνησης και τη δύναμη της αμφισβήτησης της "απόλυτης αλήθειας".

Αποφοιτώντας το 1993, παρέμεινα στα Γιάννενα, όπου έκανα το αγροτικό μου στο αγροτικό ιατρείο Λιγοψάς, και παραλλήλως παρακολουθούσα το ενδοκρινολογικό ιατρείο του νυν καθηγητή ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κου Τσατσούλη.  

Κατόπιν ξεκίνησα την ειδίκευσή μου στην παθολογία στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Ολοκληρώνοντας αυτήν την περίοδο, υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως ιατρός στόλου και της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών. 

Το 2002 ξεκίνησα την ειδίκευση στην ενδοκρινολογία στο Ενδοκρινολογικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, διευθυντεύοντος του κου Κ. Φαινέκου, περίοδος που ολοκληρώθηκε το 2006, οπότε και μετά την επιτυχία στις εξετάσεις ειδικότητας ξεκίνησα τη σημερινή μου εργασία ως ιδιώτης ενδοκρινολόγος στο Μαρκόπουλο.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

image
image description

ΧΑΡΤΗΣ