• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

BIOMEDICIN Ιωάννης Λαμπρόπουλος

BIOMEDICIN Ιωάννης Λαμπρόπουλος
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Δήμητρας 10 - 12
Μαρούσι
Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
210 61.24.931
EMAIL
biomedicin@iatrica.gr
labropoulos.iatrica.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα: 6:00 - 22:00

Τρίτη: 6:00 - 22:00

Τετάρτη: 6:00 - 22:00

Πέμπτη: 6:00 - 22:00

Παρασκευή: 6:00 - 22:00

Σάββατο: 7:00 - 15:00

Το Νοέμβριο του 2002, ιδρύθηκε η BIOMEDICIN Μ. ΕΠΕ, αρχικά σαν ένα πλήρες εργαστήριο βιοπαθολογίας (μικροβιολογίας). Τον Απρίλιο του 2003 λειτούργησε το τμήμα υπερήχων – triplex, ενώ το 2010 ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος μέτρησης οστικής πυκνότητας.

Ο κύριος στόχος της εταιρίας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με σεβασμό στον ασθενή, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, με εξυπηρέτηση σε κάθε άτομο χωριστά, χωρίς μαζική αντιμετώπιση και χωρίς να υπάρχει ο απρόσωπος χαρακτήρας «παραγωγής εξετάσεων».
Ιδρυτής της BIOMEDICIN, Επιστημονικός Διευθυντής & Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος βιοπαθολογίας είναι ο ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος), Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μετά από πολυετή εμπειρία σε μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία (ΥΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ & ΨΥΧΙΚΟΥ) και μεγάλα διαγνωστικά κέντρα, από τον Ιανουάριο του 2008 απασχολείται αποκλειστικά στη BIOMEDICIN.
Γενική Διευθύντρια της BIOMEDICIN από το 2004, είναι η κα Κορομάντζου Μαρία (Βιολόγος, M.Sc. By Research in Biomedical & Life Sciences). Έχει αναπτύξει το τμήμα έρευνας της BIOMEDICIN (με διεθνείς συνεργασίες) και είναι υπεύθυνη του αλλεργιολογικού τμήματος. Έχει εργαστεί σε μεγάλους ιδιωτικούς Ομίλους στο χώρο της υγείας, αλλά και σε πρότυπα διαγνωστικά κέντρα.
Επιστημονικά υπεύθυνη του ακτινολογικού τμήματος της BIOMEDICIN (υπέρηχοι, triplex και μέτρηση οστικής πυκνότητας) είναι η κα Κουτσόγιαννη Αγγελική, ιατρός Ακτινοδιαγνώστης, με πολυετή πείρα στον χώρο και ιδιαίτερα στην έγχρωμη υπερηχητική αγγειογραφία (αρτηριογραφία & φλεβογραφία – triplex).

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος Ιδρυτής της Biomedicin Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Βιοπαθολογίας

Ιδρυτής της Biomedicin, Επιστημονικός Διευθυντής & Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος Βιοπαθολογίας από το 2002 είναι ο κος Ιωάννης Λαμπρόπουλος. Ο κος Ιωάννης Λαμπρόπουλος έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ιατρικό κλάδο και έχει διακριθεί για τις επιστημονικές του επιδόσεις σε κορυφαίους ιατρικούς οργανισμούς. Έχει εκτελέσει καθήκοντα Επιμελητή Α’ στα κεντρικά εργαστήρια του ιδιωτικού νοσοκομείου Υγεία, έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ιατρικό Αθηνών & Ψυχικού. Η αφοσίωση του στην ιατρική επιστήμη αποδεικνύεται επίσης, από το πλούσιο διδακτικό του έργο, από την συμμετοχή του σε ερευνητικές εργασίες και σχετικές δημοσιεύσεις καθώς από την αδιάκοπη παρακολούθηση και συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 1996 και του ESCMID (European Society of Clinical Microbiology & Infectious Diseases) από το 2001.

Μαρία Κορομάντζου
Γενική Διευθύντρια Biomedicin 
M.Sc. By Research in Biomedical & Life Sciences

Η κα Κορομάντζου Μαρία από το 2004 έχει αναλάβει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας στη Biomedicin. Είναι κάτοχος M.Sc. By Research in Biomedical & Life Sciences από το πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.
Έχει ξεχωρίσει στο επαγγελματικό της πεδίο και έχει εργαστεί σε μεγάλους ιδιωτικούς Ομίλους στο χώρο της υγείας, όπως το νοσηλευτήριο Υγεία (στα κεντρικά εργαστήρια) και σε πρότυπα διαγνωστικά κέντρα όπως το Biocheck Int.
Επιμένει στο να εξελίσσεται ως επιστήμονας για αυτό και συνεχίζει να παρακολουθεί εκπαιδευτικά επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια και να συμμετάσχει σε ερευνητικές εργασίες.
Τέλος, είναι μέλος των British Biochemical Society από το 1997 και του Institute of Biology από το 1998, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας καθώς και της ESCMID από το 2002. Υπήρξε μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της περιοδικής έκδοσης της ΕΑΕ «Μ’ ενδιαφέρει» (1999-2004).

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ