• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Λουλέλης Δ. Βασίλειος

Λουλέλης Δ. Βασίλειος
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πλατεία Αγ. Γεωργίου 3Α
Πάτρα
Αχαϊας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
2610 27.52.18
EMAIL
bioanalysis@iatrica.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα: 7:00 - 14:00

Τρίτη: 7:00 - 14:00

Τετάρτη: 7:00 - 14:00

Πέμπτη: 7:00 - 14:00

Παρασκευή: 7:00 - 14:00

Σάββατο: 10:00 - 12:00
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Bio ANALYSIS, ιδρύσαμε τον Σεπτέμβριο του 1996 ως Μικροβιολογικό Εργαστήριο, αναπτύσσοντας ένα υπερσύγχρονο, πλήρως αυτοματοποιημένο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας. Υλοποιώντας το όραμά μας για ανάπτυξη, διαρκή βελτίωση και καινοτομία, ιδρύσαμε από το 2000 Τράπεζα Κρυοσυντήρησης (κατάψυξης) σπέρματος, τη μοναδική επίσημη Τράπεζα στη Δυτική Ελλάδα και το 2018 αναπτύξαμε το πλέον ψηφιακό Εργαστήριο Ακτινολογίας με νέας γενιάς πλήρως και αμιγώς ψηφιακό εξοπλισμό.

Η προσωπική σας ιατρική φροντίδα ξεκινά εδώ.

Η σχέση μας μαζί σας παραμένει μια βαθύτερη σχέση εμπιστοσύνης. Δεχθήκαμε με αγάπη τον κόσμο και σταθήκαμε δίπλα του σαν άνθρωποι και σαν ιατροί. Για μας οι εξεταζόμενοι δεν είναι αριθμοί. Πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μαζί σας μια σχέση μακροχρόνια. Σήμερα, είμαστε υπερήφανοι για τη ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ που έχει μια γενική αποδοχή και στήριξη του κόσμου, δίνοντάς μας την ηθική ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό για να συνεχίσουμε σταθερά και με συνέπεια το έργο μας.

Βασίλης Δ. Λουλέλης
Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ BIOANALYSIS ιδρύθηκε από τον Βασίλειο Δ. Λουλέλη, ιατρό Βιοπαθολόγο-Μικροβιολόγο, ο οποίος έχει την επιστημονική ευθύνη του Μικροβιολογικού εργαστηρίου και της Τράπεζας Κρυοσυντήρησης γενετικού υλικού.

Την επιστημονική ευθύνη του Ακτινοδιαγνωστικού εργαστηρίου έχει η ιατρός ακτινοδιαγνώστης κ. Ανδρονίκη Ι.Τρούλη.

Το προσωπικό μας απαρτίζουν ικανοί και έμπειροι ιατροί ειδικευμένοι στην ακτινοδιαγνωστική και την μικροβιολογία, βιολόγοι, τεχνολόγοι-χειριστές απεικονιστικών μηχανημάτων, ραδιολόγοι, τεχνολόγο-παρασκευαστές εργαστηρίων
βιολογικών υλικών, νοσηλευτές και υπάλληλοι διοικητικής υποστήριξης.

Το μορφωτικό υπόβαθρο, η εκπαίδευση και εξειδίκευση, η αποδοτική εργασία καθώς και η ηθική, η υπευθυνότητα και αφοσίωσή του, καθιστούν το ανθρώπινο δυναμικό μας ισχυρό κεφάλαιο του ιατρείου μας στο οποίο
επενδύουμε συστηματικά.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, παρέχοντάς τους συνεχή εκπαίδευση.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας παρέχοντάς τους όλα τα εφόδια, τις ευκαιρίες και τα κίνητρα αυτοβελτίωσης και προόδου.

image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ