• Αθήνα 11854 Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 38
 • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Κουζέλη Ελένη

Κουζέλη Ελένη
image description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Φιλελλήνων 9
Κρυονέρι
Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΦΑΞ
EMAIL
kouzeli.eleni@iatrica.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
image description

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 7:30 - 13:30

ΤΡΙΤΗ: 7:30 - 13:30

ΤΕΤΑΡΤΗ: 7:30 - 13:30

ΠΕΜΠΤΗ: 7:30 - 13:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7:30 - 13:30

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Και όλα αυτά, πάντα με γνώμονα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Το ιατρείο παρέχει επιπλέον τις υπηρεσίες.

 1. Αιμοληψία Κατ' Οικον 
 2. Εξειδίκευση στην παιδική αιμοληψίας  

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου αποτελείται από τα εξής τμήματα:

 • Αιματολογικό

 • Βιοχημικό

 • Ανοσολογικό – Ιολογικό

 • Αιμόσταση Πήξη

 • Μυκητολογικό

 • Μικροβιολογικό

 • Ηλεκτροφορήσεις

 • Ογκολογικό – Νεοπλασματικοί Δείκτες
 • Αλλεργιογόνα

Δέσμευση και επιθυμία μας είναι η εγκαθίδρυση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικοτεχνικών υποδομών που εγγυώνται την άρτια και τάχιστη εξυπηρέτηση σας σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών αναλύσεων.

image description

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κουζέλη Ελένη

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος

Γεννήθηκε στην Γραμματικού   Μεσολογγίου. Είναι παντρεμένη με τον Γενικό Ιατρό Γκόβα Αρίσταρχο και έχουν δύο παιδιά. Τελείωσε το γενικό λύκειο Ν.Φιλαδελφειας και εν συνεχεία σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 1993. Εργάστηκε ως αγροτική ιατρός στον Αγ. Γεώργιο Τυμφρησμου ασκώντας παράλληλα εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Στα πλαίσια άσκησης ειδικότητας Βιοπαθολογίας - Μικροβιολογίας εργάστηκε σε όλα τα τμήματα του Μικροβιολογικού στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματας ως ειδικευόμενη του τμήματος της Ανοσολογίας και Γενικής Παθολογίας οπού τελείωσε στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ. Πήρε την ιατρική ειδικότητα το 2002. Απο τον Ιανουάριο του 2002 έως το Νοέμβριο του ίδιου έτους εργάστηκε στην Βιοιατρική. Το 2003 ίδρυσε το Πρότυπο Μικροβιολογικό Ιατρείο  στην οδό Φιλλελήνων 9 στο Κρυονέρι, στο οποίο λειτουργούν τα τμήματα Αιματολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό, Ουροχημικό. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων για την ανάγκη των περιοχών του Δήμου Διονύσου. Είναι μέλος του προμηθευτικού, παραγωγικού και πιστωτικού Συνεταιρισμού Medisyn που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των Μικροβιολόγων στην διενέργεια των σπάνιων εξετάσεων που υπάρχουν στα ιατρεία τους.Είναι επίσης μέλος του δικτύου Iatrica. Συμμετέχει σε μικροβιολογικά συνέδρια και ομιλίες που διοργανώνει το Δίκτυο Iatrica. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.


image description

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

imageimageimageimageimage
image description

ΧΑΡΤΗΣ