• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Το συνταγολόγιο του ΙΚΑ θα χρησιμοποιούν από την 1η Νοεμβρίου οι γιατροί που θα παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Νέες μελέτες και συνδυασμοί νεότερων με παλαιότερα αντικαρκινικά φάρμακα αυξάνουν τα χρόνια ζωής σε ασθενείς με μεταστατικό κυρίως καρκίνο. Αυτή ήταν η κύρια διαπίστωση των επιστημόνων στο Ευρωπαϊκό Ογκολογικό Συνέδριο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η ραγδαία ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και θεραπειών για τον καρκίνο, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων της ασθένειας σε παγκόσμιο επίπεδο σημαίνει ότι το κόστος φροντίδας των ασθενών καθίσταται τάχιστα απαγορευτικό σε πολλές αναπτυγμένες χώρες, σύμφωνα με έκθεση ογκολόγων.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ γνωστοποιεί ότι η φαρμακευτική δαπάνη το μήνα Αύγουστο 2011 διαμορφώθηκε στο ποσό των 108.976.966€, σημειώνοντας μείωση 4,9% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2010, όπου η αντίστοιχη δαπάνη ήταν 114.568.154€...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Γενναίες περικοπές στο επίδομα τοκετού και στο αναλώσιμο υγειονομικό υλικό που χρησιμοποιούν οι ασθενείς, προβλέπει ο ενιαίος κανονισμός παροχών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Διαβάστε περισσότερα