• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Ένα λεπτό, ασύρματο αυτοκόλλητο «ηλεκτρονικού δέρματος» που μοιάζει με προσωρινό τατουάζ, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο κοντινό μέλλον για να παρακολουθεί τις ζωτικές λειτουργίες, όπως η θερμοκρασία και η λειτουργία της καρδιάς, αλλά και να επουλώνει τις πληγές.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

H εξάλειψη της λίστας της ντροπής έως το φθινόπωρο: αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό θα λειτουργήσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου 30 μονάδες χορήγησης μεθαδόνης σε νοσοκομεία της Αττικής, δεδομένου ότι στην πρωτεύουσα συγκεντρώνεται και ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Πέντε νέα κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκαν σήμερα από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Έτσι συνολικά ο αριθμός των ασθενών που έχουν εμφανίσει λοίμωξη, μετά από τσίμπημα κουνουπιού, φτάνει τους 22.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Νέα επαναστατική αγωγή για το HIV/AIDS, η οποία ενδέχεται ακόμη και να θεραπεύει όσους είναι οροθετικοί ή νοσούν, ανακάλυψαν αμερικανοί επιστήμονες. Οι ειδικοί ανέπτυξαν ένα «ζωντανό φάρμακο» το οποίο περιέχει ιό που σημαδεύει όχι μόνο τον ιό HIV, αλλά και όλα τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από αυτόν και ακολούθως ειδικά φάρμακα τον εξολοθρεύουν...

Διαβάστε περισσότερα