• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Διατροφή & Φυσική Κατάσταση

iatrica

Η θέληση μόνο, δεν αρκεί για μακροχρόνια απώλεια βάρους. Αντίθετα, για να αντιμετωπίσετε την παχυσαρκία, ειδικοί προτείνουν τώρα να εστιάσετε στους τρόπους με τους οποίους ο εγκέφαλος ανταποκρίνεται στις τροφές παρά στην προσωπική σας επιλογή μόνο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Burger σε μικρά μεγέθη, μικρά σάντουιτς, μισές μερίδες, μίνι αναψυκτικά, πολύ μικρές ποσότητες αλατιού, μπουκιές παγωτού σε μέγεθος σοκολατάκι… είναι μερικές από τις καινοτόμες αλλαγές που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων. Κάτι αλλάζει στην ελληνική αγορά και στρέφεται υπέρ της σιλουέτας μας.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Όποιος έχει απλώσει το χέρι του σε μια σοκολάτα ή σε ένα παγωτό όταν νιώθει στεναχωρημένος, ξέρει καλά πόσο καλύτερα μπορούν να τον κάνουν να αισθανθεί. Τώρα, επιστήμονες απέδειξαν πως το «φαγητό για παρηγοριά» όντως είναι αποτελεσματικό.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα καλοκαιρινά drinks.Μύρισε καλοκαίρι… Ίσως είσαι ήδη στο νησί… Η θερμοκρασία και η διάθεση ανεβαίνουν κατακόρυφα! Ήλιος, θάλασσα, στιγμές χαλάρωσης, όμορφα βράδια. Το μυαλό αρχίζει να ταξιδεύει… Είναι μαγικό το πως αλλάζει η διάθεση, το πως όλα χρωματίζονται με διαφορετικά, πιο χαρούμενα χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος καταναλώνει όλο και περισσότερη ζάχαρη, χωρίς να το γνωρίζει. Σύμφωνα με πρόσφατη Αμερικάνικη έρευνα ο μέσος ενήλικας καταναλώνει καθημερινά περίπου 20 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη, αυτό αντιστοιχεί σε 320 θερμίδες, οι οποίες στην πλειονότητα τους είναι άχρηστες και μετατρέπονται γρήγορα σε περιττά κιλά.

Διαβάστε περισσότερα