• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Διατροφή & Φυσική Κατάσταση

iatrica

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα έχουν αρχίσει να μας ταλαιπωρούν. Έτσι, όταν δεν θα έχουμε τη διέξοδο της βουτιάς στα δροσερά νερά μιας θάλασσας, πρέπει να μάθουμε να δροσίζουμε το σώμα μας, έτσι ώστε να βιώνουμε τη ζεστή περίοδο, χωρίς προβλήματα, αλλά και με σχετική άνεση.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεκούρασης, η εποχή που μας ανοίγει την όρεξη. Συνήθως αγνοούμε το γεγονός ότι τα φαγητά στα μενού είναι συχνά ανθυγιεινά και γεμάτα θερμίδες. Παρακάτω αναφέρονται έξι δημοφιλή φαγητά που όμως προκαλούν πιο πολύ κακό, παρά καλό...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ο οργανισμός μας, για να αντεπεξέλθει στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται το καλοκαίρι, αποβάλλει νερό από τα ούρα, τους πνεύμονες και τον ιδρώτα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη για περισσότερα υγρά, ενώ παράλληλα μειώνεται η διάθεση για φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η δίαιτα της πριγκίπισσας ή αλλιώς, η δίαιτα του Dr. Dukan είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα, που υπόσχεται μεγάλη απώλεια κιλών σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποκλείοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα ομάδες τροφών, ενώ επιτρέπει σε απεριόριστες ποσότητες κάποιες άλλες.

Διαβάστε περισσότερα