• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Γυναίκα

iatrica

Αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η απώλεια βάρους, η κατανάλωση λιγότερου αλκοόλ και η περισσότερη άσκηση, μπορούν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση των περιστατικών καρκίνου του μαστού σε έναν πληθυσμό, σύμφωνα με νέο μοντέλο που υπολογίζει την επίδραση των συγκεκριμένων τροποποιήσιμων παραγόντων κινδύνου.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι έγκυοι που «τρώνε για δύο» μπορεί να βλάπτουν τον δείκτη νοημοσύνης των μωρών τους και να τα θέτουν σε αυξημένο κίνδυνο προβλημάτων συμπεριφοράς, διατροφικών διαταραχών και ψυχικών νοσημάτων, όπως η σχιζοφρένεια, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Στις 17 και 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 9ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης, που αποτελεί ένα καθιερωμένο και επιτυχημένο σεμινάριο που διοργανώνεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο με την ευθύνη και τον συντονισμό του Kαθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Εμμανουήλ Διακομανώλη.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ποιο είναι το πιο συχνό σεξουαλικό πρόβλημα των γυναικών; Οι σύγχρονες επιδημιολογικές μελέτες στην Ευρώπη και την Αμερική υποστηρίζουν πως η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία είναι το πιο συχνό σεξουαλικό πρόβλημα που αναφέρουν οι γυναίκες, αφού μία στις δέκα βιώνει το πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα