• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Παιδί

iatrica

Καθώς η παχυσαρκία τείνει να λάβει διαστάσεις επιδημίας και «καραδοκεί» η εμφάνιση διαβήτη τύπου ΙΙ, είναι πολύ σημαντική η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, που θα βοηθήσει τα παιδιά να διατηρηθούν σε φυσιολογικό σωματικό βάρος...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι μικροί λουόμενοι πρέπει να προστατεύονται από τα τσιμπήματα της άμμου αλλά και της θάλασσας. Στην παραλία έχουν συνήθως να αντιμετωπίσουν συνήθως σφήκες και μέλισσες, οι οποίες έλκονται από τα ωραία αρώματα των αντηλιακών.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η παιδική εργασία υπονομεύει συστηματικά την πρόοδο για την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας για τη μείωση της φτώχειας, την πρόσβαση στην Εκπαίδευση, την καταπολέμηση του AIDS και την Ισότητα των φύλων, υποστηρίζει η UNICEF με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας κατά της Παιδικής Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τυχαίες και σπάνιες γενετικές μεταλλάξεις αποτελούν την κυριότερη αιτία του αυτισμού στις οικογένειες που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν κληρονομικό ιστορικό της διαταραχής, σύμφωνα με τέσσερις νέες αμερικανικές επιστημονικές έρευνες...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Εκατομμύρια παιδιά θα μπορούσαν να σωθούν και δισεκατομμύρια δολάρια να εξοικονομηθούν αν ήταν ευρύτερα διαθέσιμα εμβόλια σε 72 από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με έρευνες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα