• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Σε μία ανάλυση που τροφοδοτεί μια μακροχρόνια διαμάχη για τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία το πολύ αλάτι, επιστήμονες διαπίστωσαν πως ο μέτριος περιορισμός στην κατανάλωσή του δεν ελαττώνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και πρόωρου θανάτου.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Επιστήμονες υποστηρίζουν πως δύο στους τρεις Βρετανούς δεν χρησιμοποιούν αντιλιακές κρέμες, διότι θεωρούν πως τα σύννεφα θα τους προστατέψουν από τον ήλιο. Σύμφωνα με σχετική μελέτη του βρετανικού Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο, το 65% περίπου των Βρετανών, δεν χρησιμοποιούν αντιλιακή προστασία, όταν βγαίνουν στις παραλίες.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι γυναίκες που κάθονται σε μια καρέκλα επί πολλές ώρες κάθε μέρα, διατρέχουν διπλάσιο κίνδυνο να αναπτύξουν απειλητική για τη ζωή θρόμβωση σε σύγκριση με τις πιο δραστήριες συνομήλικές τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τα άτομα με υψηλά επίπεδα φυτοφαρμάκων και άλλων ρυπογόνων παραγόντων στο αίμα ενδεχομένως να είναι πιθανότερο να εκδηλώσουν διαβήτη τύπου ΙΙ, σύμφωνα με νέα σουηδική έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Diabetes Care.

Διαβάστε περισσότερα