• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Σε όλα τα κολυμβητήρια ζητείται ιατρικό πιστοποιητικό υγείας προκειμένου να επιτραπεί η κολύμβηση. Όμως, από πλευράς ουσίας, δεν υπάρχει δυστυχώς καμία εξέταση και καμία μέθοδος που να μπορεί να προβλέψει τις ειδικές συνθήκες που μπορούν να οδηγήσουν σε πνιγμό, ακόμα και ένα απόλυτα υγιές άτομο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Σύμφωνα με αποτελέσματα εργαστηριακού ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας σήμερα 1 Ιουλίου 2011, ανιχνεύθηκε E. Coli O157 σε κατεψυγμένο προϊόν κιμά όπως επίσης και σε κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια...

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ολοένα περισσότερα στοιχεία υποδηλώνουν πως δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στη χρήση κινητών τηλεφώνων και τον καρκίνο του εγκεφάλου, σύμφωνα με μία επανεξέταση των υπαρχουσών μελετών από το Ίδρυμα Μελέτης του Καρκίνου (ICR).

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τι δείκτη προστασίας πρέπει να έχει ένα αντηλιακό; Είναι όντως καλύτερα τα αντηλιακά με SPF πάνω από 50 από αυτά που έχουν SPF 30; Τι σημαίνει «ευρέος φάσματος»; Είναι όλα τα συστατικά των αντηλιακών εξίσου αποτελεσματικά και ασφαλή;

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τρεις ώρες την ημέρα στον ήλιο μπορεί να μειώσουν έως 50% τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού, ενώ η «βιταμίνη του ήλιου» μειώνει κατά 16% τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού στους άντρες, σύμφωνα με δύο νέες μελέτες.

Διαβάστε περισσότερα