• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Καρδιολογικά/Αγγειακά

iatrica

Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης πρέπει να γίνεται και στα δύο χέρια, διότι η διαφορά στις τιμές της ανάμεσά τους μπορεί να υποδηλώνει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, προειδοποιούν βρετανοί επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι άνδρες με χαμηλό ανάστημα είναι πιθανότερο να εμφανίσουν καρδιολογικά προβλήματα, συγκριτικά με τους συνομηλίκους τους που είναι ψηλοί, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Cardiology.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι περισσότεροι ασθενείς που είχαν εμφανίσει καρδιαγγειακά προβλήματα και εγκεφαλικό επεισόδιο, των οποίων η κατάσταση είναι σταθερή, μπορεί να έχουν ασφαλή σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με νέες οδηγίες από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, αμφισβητεί τα οφέλη της καθημερινής λήψης ασπιρίνης για τη μείωση του κινδύνου πρόωρου θανάτου από έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι άνθρωποι που, σε διάστημα μιας δεκαετίας, εμφανίζουν αύξηση στον αριθμό των παλμών της καρδιάς τους σε φάση ηρεμίας, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου από ισχαιμικό επεισόδιο...

Διαβάστε περισσότερα