Οι τροφικές δηλητηριάσεις είναι πολύ συνηθισμένες το καλοκαίρι. Οι υψηλές θερμοκρασίες ευνοούν την αλλοίωση των τροφίμων, αλλά και τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων όπως ο σταφυλόκοκκος, η σαλμονέλα, το εντεροβακτήριο, το κλωστρίδιο και η λιστέρια, που ευθύνονται για τα περισσότερα κρούσματα τροφικών δηλητηριάσεων.
Διαβάστε περισσότεραΤι δείκτη προστασίας πρέπει να έχει ένα αντηλιακό; Είναι όντως καλύτερα τα αντηλιακά με SPF πάνω από 50 από αυτά που έχουν SPF 30; Τι σημαίνει «ευρέος φάσματος»; Είναι όλα τα συστατικά των αντηλιακών εξίσου αποτελεσματικά και ασφαλή;
Διαβάστε περισσότεραΤο τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων και οι μεγάλες μερίδες αποτελούν τους μεγαλύτερους εχθρούς του σωματικού βάρους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Διαβάστε περισσότεραΟποιαδήποτε προϊόντα περιέχουν: Άμυλο (συντηρητικά που βρίσκονται μεταξύ 1400-1500). Πολλά από αυτά βασίζονται σε σιτηρά...
Διαβάστε περισσότεραΟι μη καπνίστριες έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκες και να πεθάνουν από τις επιπλοκές του υπερβολικού βάρους, σε σχέση με τις καπνίστριες, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.
Διαβάστε περισσότερα