• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τελευταίες Εξελίξεις

iatrica

Τα πλυντήρια πιάτων παρέχουν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη επικίνδυνων μυκήτων, λένε οι ειδικοί. Η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για δύο είδη μυκήτων που μπορεί να αναπτυχθούν και σε άλλα οικιακά είδη, όπως τα πλυντήρια ρούχων και οι συσκευές του καφέ.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι εγκεφαλικοί όγκοι στους χρήστες κινητών τηλεφώνων δεν συγκεντρώνονται εντός ακτίνας όπου εκλύεται η περισσότερη ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα, αναφέρει νέα έρευνα, υποδεικνύοντας ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν καρκίνο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Ένα εμβόλιο που καταστρέφει τους προχωρημένους καρκίνους του προστάτη αφήνοντας ανέπαφους τους υγιείς ιστούς, επινόησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ληντς στη Βρετανία και την Κλινική Μάγιο στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Πολύ θετικά αποτελέσματα είχαν οι τελικές δοκιμές με το πρώτο φάρμακο για την κυστική ίνωση, το οποίο επιτίθεται στην υποκείμενη αιτία της νόσου. Όπως διαπιστώθηκε βελτιώνει σημαντικά την αναπνοή και την ποιότητα της ζωής των ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τα ταξίδια με το αυτοκίνητο ή ακόμη και οι συχνές βόλτες, δεν είναι μόνο ευχάριστα αλλά κρύβουν και κινδύνους. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, ο καρκίνος του δέρματος εμφανίζεται πολύ συχνότερα σε οδηγούς και ειδικά σε αυτούς που σοφάρουν με το χέρι έξω από το παράθυρο.

Διαβάστε περισσότερα