• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

ΑΡΘΡΑ

iatrica

Η σοκολάτα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα τρόφιμα, ειδικά μεταξύ των γυναικών. Προέρχεται από καρπούς κακάο του κακαόδενδρου και παρασκευάζεται τελικά με την προσθήκη ζάχαρης και βουτύρου κακάο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η διατροφή επηρεάζει σημαντικά την πιθανότητα σύλληψης, καθώς και την επιτυχή έκβαση της εγκυμοσύνης και αφορά τόσο τη γυναίκα, όσο και τον άντρα. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τη διατροφική προετοιμασία της γυναίκας πριν την εγκυμοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η γρίπη από τον ιό Η1Ν1 είναι πάλι σε παρόξυνση. Το τελευταίο διάστημα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ατόμων που χάνουν τη ζωή τους λόγω των επιπλοκών που προκαλεί, ενώ πολλοί ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς εμφανίζουν πνευμονία σε συνδυασμό με τη γρίπη Η1Ν1.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Του Σπύρου Δρακόπουλου, Διευθυντή Α' Χειρουργικής Κλινικής Μονάδας Μεταμοσχεύσεων Οργάνων του «Ευαγγελισμού». Ελπίδες γενεών και όνειρα ζωής πολλών ερευνητών έγιναν πραγματικότητα χάρη στην εμμονή, την εργατικότητα και τη διορατικότητα πρωτοπόρων του χώρου των μεταμοσχεύσεων

Διαβάστε περισσότερα