• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

ΑΡΘΡΑ

iatrica

Μέχρι τώρα οι έρευνες είχαν δείξει ότι η μουσική βοηθά πολλαπλά τους μαθητές και τους ίδιους τους μουσικούς, μεταξύ άλλων αναπτύσσοντας καλύτερα τον εγκέφαλό τους και διευκολύνοντας τη διαδικασία της μάθησης.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

‘Eγκυες που έχουν χαμηλότερα επίπεδα της ορμόνης οξυτοκίνης μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης επιλόχειας κατάθλιψης, αναφέρει νέα έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι γυναίκες μετά την ηλικία των 50 ετών, που πίνουν πολύ καφέ, έχουν πιθανώς μειωμένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα, όμως άλλοι επιστήμονες εμφανίζονται επιφυλακτικοί.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Το 2024 αναμένεται να μειωθούν τα περιστατικά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας λόγω του εμβολιασμού κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), ο οποίος ενοχοποιείται για τον συγκεκριμένα καρκίνο.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Άνθρωποι που θυμούνται με νοσταλγία το παρελθόν είναι περισσότερο πιθανό να είναι πιο ευτυχισμένοι στο παρόν, αναφέρει νέα έρευνα. Παρομοίως, ερευνητές ανακάλυψαν ότι άνθρωποι που έχουν την τάση να εστιάζουν σε τύψεις και αρνητικές εμπειρίες δεν είναι ευχαριστημένοι με τη ζωή τους όσο εκείνοι που βλέπουν το παρελθόν με πιο θετική εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα