• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

ΑΡΘΡΑ

iatrica

Γυναίκες που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος μπορεί ενδεχομένως να θέτουν τον εαυτό τους σε αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, υποδεικνύει νέα έρευνα σε περισσότερες από 30.000 Σουηδέζες.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Πρόκειται για ιογενή λοίμωξη του λάρυγγα, που εμφανίζεται κυρίως τους χειμερινούς μήνες, ενώ τα συμπτώματά της είναι πιο έντονα συνήθως στη μέση της νύχτας. Το παιδάκι ξυπνά από τον ύπνο του με έντονο βήχα που θυμίζει γάβγισμα σκύλου και έντονη βραχνάδα. Τα συμπτώματα αυτά οφείλονται σε οίδημα στην περιοχή του λάρυγγα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Το άσθμα αποτελεί ένα σοβαρό παγκόσμιο πρόβλημα υγείας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, σε όλο τον κόσμο, πάσχουν από αυτή τη χρόνια νόσο, η οποία, εάν δεν βρίσκεται σε έλεγχο, μπορεί να τους θέσει σοβαρούς περιορισμούς στην καθημερινή τους ζωή ή και να αποβεί μερικές φορές μοιραία.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Το βρογχικό άσθμα είναι μία πάθηση των πνευμόνων, που χαρακτηρίζεται από σποραδικά επεισόδια δύσπνοιας και βήχα με διαστήματα φυσιολογικής αναπνοής. Πρόκειται μία χρόνια φλεγμονώδη διαταραχή των βρόγχων που προκαλεί ποικίλου βαθμού απόφραξη των αεραγωγών και κατά συνέπεια περιορισμό της ροής του αέρα.

Διαβάστε περισσότερα