• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

ΑΡΘΡΑ

iatrica

Λανθασμένα αποτελέσματα στο τεστ Παπ κινδυνεύουν λάβουν όσες είναι παθητικές καπνίστριες, σύμφωνα με νέα μελέτη. Επιπλέον, κινδυνεύουν να δυνητικά εμφανίσουν κυτταρικές αλλοιώσεις που θα οδηγήσουν σε καρκίνο του τραχήλου.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Τα παιδιά που πάσχουν από διαβήτη τύπου 1, έχουν δεκαπλάσια πιθανότητα, σε σχέση με τους συνομηλίκους τους που δεν έχουν διαβήτη, να έχουν μολυνθούν από ένα εντεροϊό παρόμοιο με αυτόν του κρυολογήματος, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η Πολλαπλή Σκλήρυνση ή Σκλήρυνση κατά Πλάκας (MS) αποτελεί την κύρια αιτία αναπηρίας νευρολογικής αρχής σε νέους ενήλικες και μία από τις συχνότερες νευροεκφυλιστικές παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος προσβάλλοντας το 0.05-0.15% των ατόμων Ινδοευρωπαϊκής (Καυκασίας) φυλής μας.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) είναι τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα υγείας που αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη συχνότερη αιτία θανάτου στον κόσμο το 2020. Μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για την διασαφήνιση των μηχανισμών που εμπλέκονται στην παθογένεια της νόσου.

Διαβάστε περισσότερα